• impressie2impressie2

Nieuwbouw appartementen in Tilburg

Bent u op zoek naar een nieuwbouw appartement in Tilburg? Dan is dit uw kans want Stadsplein Forum is in aanbouw. In de wijk Reeshof, in Tilburg, worden, vlakbij het station, 207 nieuwbouw appartementen gebouwd.

Het gaat om diverse typen appartementen; 93 koopappartementen en 114 huur appartementen. U kunt kopen of huren, wat u het liefst wilt. Zowel de koop als de huur appartementen zijn beschikbaar in diverse prijs- en comfortklassen. Zet uw wensen en budget op een rijtje en u ziet vanzelf welk appartement het best bij u past.

Stadsplein Forum

Stadsplein Forum is het ontbrekende puzzelstukje van de Reeshof. Rondom een levendig stadsplein staan de nieuwbouwappartementen. Het is de ideale locatie om te wonen, alles is vlakbij. U bent zo bij het NS Station, de belangrijkste uitvalswegen en winkelcentrum de Heyhoef. Op het levendige stadsplein vindt u ook van alles; het gezondheidscentrum vestigt zich daar maar ook diverse winkeliers en horecaondernemers openen hun deuren. Overdag is het altijd gezellig druk op het stadsplein en in de avond keert de rust weer terug.

Voordelen van een nieuwbouw appartement

Naast de goede locatie van de nieuwbouw appartementen in Tilburg heeft het wonen in een nieuwbouw appartement andere ook voordelen:

  • Alles is immers helemaal nieuw. In de eerste jaren heeft dus ook erg lage onderhoudskosten.
  • Als u een nieuwbouw appartement koopt, hoeft u geen overdrachtskosten te betalen; u koopt uw appartement vrij op naam.
  • Alle nieuwbouw appartementen van Stadsplein Forum in Tilburg voldoen aan de laatste milieu- en isolatie-eisen en zijn voorzien van goede sloten.
  • Daarnaast bent u natuurlijk de eerste bewoner van het appartement; úw nieuwbouw appartement in Tilburg.

Meer informatie?

Heeft u interesse in de nieuwbouw appartementen van Stadsplein Forum in Tilburg? Of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op.