• impressie2

Nieuws

“Blij met het ruime gelijkvloerse appartement in Stadsplein Forum”

Meneer Paenen (54) en Mevrouw Claassens (52) kozen voor een ruim appartement in Stadsplein Forum. Ze waren al een tijdje op zoek naar een gelijkvloerse woning en toen ze deze nieuwbouwappartementen in het hart van de Reeshof vonden op Funda.nl waren ze direct verkocht.

Over Stadsplein Forum

  • Huur- en koopappartementen
  • Aan het NS-station Tilburg Reeshof
  • Op de begane grond openen diverse winkeliers en horecaondernemers hun deuren
  • Gezondheidsplein Forum
  • Gezellig, centraal plein
  • Natuur in de buurt

“Ons nieuwe appartement is 77m2 in zit in bouwdeel Forum B”, zegt meneer Paenen. “We waren al een tijd op zoek naar een appartement. Omdat we kleiner wilden wonen en omdat mijn vrouw last heeft van haar longen en traplopen dan niet ideaal is. We woonden in de Blaak en verkochten onze woning in slechts zeven weken tijd. Fantastisch natuurlijk, maar Stadsplein Forum wordt nog gebouwd. De kopers van ons huis in de Blaak wilden niet wachten tot volgend jaar maart om de woning te betrekken. Gelukkig bood WonenBreburg hiervoor een oplossing en huren we nu op 500 meter van ons toekomstige appartement. We kijken uit over de bouw van het nieuwbouwcomplex. Een mooi gezicht.”

Levendig plein

Het appartement in Stadsplein Forum sprak het stel aan door de ligging. “Het centrale plein lijkt ons echt gezellig. Met de horeca en de winkels eromheen denken we dat er een goede sfeer komt”, zegt mevrouw Claassens. “En onze dochter woont hier met onze kleindochter van 1 jaar om de hoek. Heerlijk om bij hen in de buurt te wonen en vaak op bezoek te kunnen.”

De bewoners van Forum B krijgen naar verwachting in maart 2015 de sleutel van hun nieuwe woning. Het koppel is nu al volop voorbereidingen aan het treffen. “Hoewel ons tijdelijke huurappartement van WonenBreburg groter is dan ons huis in de Blaak hebben we al heel wat spullen weggedaan voor de verhuizing naar Stadsplein Forum”, lacht meneer Paenen. “En ook over de inrichting hebben we al nagedacht. Zo is de keukens al uitgezocht bij WonenBreburg net als het sanitair. Daar hebben we onze extra wensen mogen doorgegeven. Zo kiezen we voor grote antracieten vloertegels in de badkamer en toilet.”

Interesse in Stadsplein Forum?

Er worden diverse koopappartementen opgeleverd in Stadsplein Forum en als u op korte termijn besluit een van deze appartementen te kopen mag u zelf de keuken uitkiezen. De grootte van de appartementen in Forum A en B verschillen tussen de 60 en 138m2 en zijn al te koop vanaf €100.000 V.O.N. Kom naar de Open Dag op 21 september en neem een kijkje in de modelwoning of neem alvast contact op met onze makelaars voor meer informatie.