• impressie2

Nieuws

“Het is eigenlijk een klein dorp in de stad”

Over Stadsplein Forum
• Koop- en huurappartementen
• Aan het NS-station Tilburg Reeshof
• Op de begane grond openen diverse winkels en horeca hun deuren
• Gezondheidscentrum Forum
• Gezellig, centraal plein
• Natuur in de buurt

Ruimte en levendigheid
Theo en Annemieke Jonkergrouw lopen tijdens de open dag van Stadsplein Forum geïnteresseerd door de modelwoning van bouwdeel B. Het stel woont momenteel in Koolhoven in de Reeshof en zoekt een ruim appartement. “Deze modelwoning heeft een zeer praktische indeling”, valt Anne-mieke op. “We zagen de plannen voorbij komen en wilden er eens goed naar kijken. We houden wel van een beetje rumoer en gezelligheid. Met het levendige plein hieronder zit dat wel goed. Het lijkt ons perfect om alle voorzieningen zo dichtbij te hebben.” Dat beaamt Theo “Het is eigenlijk een klein dorp in de stad. Dat is een erg leuk concept. We zien onszelf hier al wonen, zeker aan de kant van het gezellige plein.”

Sociale huurwoning voor dochter Jonkergrouw
De dochter van Theo kijkt ook naar een appartement in Stadsplein Forum. Zij zou gaan voor een sociale huurwoning. “Ze woont nu nog in de Lancierstraat maar heeft een kleine op komst dus ze zoekt naar een ruimte met meer comfort”, legt Theo Jonkergrouw uit. “Een nieuwbouwapparte-ment zou in haar geval perfect zijn natuurlijk.

Interesse in een koopwoning in Stadsplein Forum?
Bent u net als de familie Jonkergrouw op zoek naar een huurappartement? Er worden diverse huurappartementen opgeleverd in Stadsplein Forum. Wilt u meer informatie over de nieuw-bouwwoningen en voorzieningen in Stadsplein Forum? Ga dan naar stadspleinforum.nl, www.facebook.com/stadspleinforum,Twitter: @Stadspleinforum of neem contact op met een van onze makelaars.

Bekijk de modelwoningen in Stadsplein Forum
Bezichtig in oktober op donderdagen tussen 17.00 en 19.00 uur de modelwoning van bouwdeel A of B (koop) of bouwdeel D (vrije sector huur).