• impressie2

Nieuws

Appartementen Forum C vandaag (22-09) te huur aangeboden op WoninginZicht.nl

Vandaag, maandag 22 september, vanaf 19.00 uur kunt u op woninginzicht.nl reageren op 1 van de 37 huurwoningen in bouwdeel C. Het gaat om twee type appartementen, 2-kamer-appartementen (netto huurprijs gemiddeld € 592,-) en 3-kamer-appartementen (netto huurprijs gemiddeld € 660,-).

Sociale huur appartementen Reeshof

In Stadsplein Forum liggen 37 sociale huurappartementen in Reeshof. De appartementen liggen in gebouw Forum C. Deze twee of driekamerappartementen hebben een woonkamer, keuken, slaapkamer, een badkamer en toilet en een inpandige berging. De 3-kamerappartementen hebben een tweede slaapkamer. De buitenruimten van de appartementen variëren van een loggia, een balkon tot een dakterras. Het gebouw bestaat uit 5 woonlagen en is vanaf de begane grond voorzien van één lift. 

 

Toegankelijke woningen

Alle woningen binnen bouwdeel C zijn appartementen in de sociale huur, die geschikt zijn om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen in een gelijkvloerse woning. Ook als u zorg aan huis nodig heeft (extramurale zorg). Er is echter geen domotica. De appartementen zijn geschikt voor 1- en 2-persoons huishoudens (alle leeftijden). De huurprijs van de appartementen is varieert tussen € 581,14 maximaal € 699,45 per maand.

Open dag

Zondag 21 september was er een open dag en konden geïnteresseerden een kijkje nemen in een nieuwbouwappartement. Op de type C appartementen kwamen ruim honderd geïnteresseerden af.

Interesse?

Bekijk hier de brochure van Forum C. 

Om in aanmerking te komen voor een huurappartement in de sociale huur, moet u ingeschreven staan op www.woninginzicht.nl. Let op: u komt alleen in aanmerkingen voor deze huurappartementen als uw bruto jaarinkomen niet hoger is dan € 39.990 (peil 2014).

Stadsplein Forum heeft naast sociale huurappartementen ook koopappartementen en luxe huurappartement (vrije sector). Meer informatie hierover vindt u op stadspleinforum.nl/wonen