• impressie2

Nieuws

Drukbezochte nieuwjaarsborrels Stadsplein Forum

“Zo leuk om de nieuwe buren al even te ontmoeten”, was een veel gehoord geluid tijdens de nieuwjaarsborrels van Stadsplein Forum. Volgende maand start bij bouwdeel AII (kant van Ketelhavenstraat) de oplevering van dit markante nieuwbouwproject in de Reeshof. Het duurt nu dus echt niet lang meer voordat het plein ‘tot leven’ komt. Tijd om eens kennis met elkaar te maken, de laatste vragen over de afwerking te stellen en goede ideeën met elkaar te delen.

De huurders van bouwdeel C kwamen op vrijdag 16 januari als eerste proosten. Dit bouwdeel telt 37 appartementen. De verhuurmakelaars en – medewerkers van WonenBreburg gaven een rondleiding door de appartementen en beantwoorden vragen. Vervolgens maakten de huurders tijdens een gezellige borrel kennis met elkaar. Hoe blij de huurders met hun nieuwe woning zijn, bevestigde mevrouw Robben-Lepper met het verhaal dat ze de folder van haar woning in Forum naar haar zus in New Zeeland heeft opgestuurd.

Voor de vrije sector huur in bouwdeel D en de verkoop in bouwdeel B nodigde WonenBreburg alle huurders, kopers, optanten en geïnteresseerden voor zaterdag 17 januari uit. Ook op deze dag kwam het plein al even volop tot leven. Huurders van bouwdeel D konden hun ideeën voor het prachtige atrium delen, zodat deze nog kunnen worden meegenomen in de verdere inrichting van deze gemeenschappelijke ruimte. Heeft u ook goede ideeën? Ga naar www.facebook.com/stadspleinforum en deel uw ideeën bij het bericht over het atrium. U kunt ook mailen: .

Onbeantwoorde vragen
Was u bij de borrel en heeft u nog een onbeantwoorde vraag? Dan zal de makelaar zoals afgesproken nog contact met u opnemen. Ook sturen WonenBreburg Makelaars (Forum D) nog een mail naar alle huurders van dit bouwdeel, met daarin antwoord op de veelgestelde vragen. Deze kunt u ook hier downloaden. 

Ook hier huren of kopen?
Dan bent u nog niet te laat. Er staan nog appartementen te huur en te koop. Neem hiervoor contact op met de makelaars.