• impressie2

Nieuws

Fysiotherapie Tilburg Reeshof tekent voor Gezondheidscentrum Forum


In Gezondheidscentrum Forum kunt u verwachten:

Van het gezondheidscentrum is inmiddels 90% in optie genomen. Naast  Bas van Leijsen, sportfysiotherapeut en eigenaar van Fysiotherapie Tilburg Reeshof komt er ook een:

  • huisartsenpraktijk
  • podotherapeut
  • tandarts
  • logopedist
  • psycholoog
  • thuiszorgcentrum
  • apotheek

Stadsplein Forum wordt al echt een markant gebouw nu de meeste balkons zijn afgewerkt en de gevels van de huur- en koopappartementen vrijwel gereed zijn. Het plein krijgt  ook al haar gezellige uitstraling. De casco ruimten voor de horeca en detailhandel zijn bijna gereed, deze worden na oplevering verder afgewerkt en ingericht. Tussen al die werkzaamheden die voortvarend doorgaan, lopen we met Bas van Leijsen door het nu nog kale Gezondheidscentrum Forum. Hij tekende woensdag 7 januari 2015 voor een  bedrijfsruimte van maar liefst 600 vierkante meter.

“Ik ben er erg enthousiast over”, vertelt Bas met een grote glimlach. “We zijn in acht jaar zo snel gegroeid dat we drie vestigingen in de Reeshof hebben met tien fysiotherapeuten. Dat wordt er dadelijk één in Gezondheidscentrum Forum. We zitten nu al tijdelijk in La VistaDuna (gelegen naast Stadplein Forum), zodat we dadelijk makkelijk de stap naar Forum kunnen maken.  Ook onze hoofdvestiging ligt hemelsbreed op nog geen 200 meter van het centrum. Verhuizen moet dus wel goedkomen. En wanneer we van drie locaties naar één grote locatie gaan, zal dat organisatorisch direct voordelen opleveren.

Nu al goed onderling contact
Bas is nog het meest enthousiast over de samenwerking die nu al ontstaat tussen de verschillende zorgaanbieders. “We komen iedere maand bij elkaar. Om praktische zaken te bespreken zoals:  Hoe richten we de ruimtes uniform in? Maar ook om kennis te delen en kenbaar te maken wat we allemaal kunnen binnen onze eigen disciplines en straks goed kunnen doorverwijzen naar elkaar. Cliënten hebben zo al hun zorg in één centrum en wij als zorgverleners weten wat er speelt en kunnen makkelijk overleggen.”

Op maat inrichten
Na de oplevering  van zijn nieuwe ruimte gaat wat Bas betreft direct de interieurbouwer erin. “We laten alles op maat maken en ik streef naar een huiselijke sfeer. Naast een receptie hebben we straks zeven behandelkamers en twee oefenzalen die met een wand van elkaar gescheiden kunnen worden. Hier kunnen mensen trainen. Wij geloven in actieve fysiotherapie waarbij wordt voorkomen dat je naar de fysiotherapeut moet voor problemen. Gelegen in het hartje van de Reeshof hopen we veel mensen hierbij te kunnen helpen.”

Niet werken maar wonen in Stadsplein Forum?
Dat kan ook. Stadsplein Forum biedt nog diverse huur- een koopappartementen. De oplevering komt dichtbij. Onlangs zijn de koopappartementen in Forum B in prijs verlaagd. Op de website vindt u een overzicht van de nieuwbouw appartementen in het project Stadsplein Forum. Het is slechts een beknopte impressie, voor meer informatie raden wij u aan een afspraak te maken met een van de bij het project betrokken makelaars.