• impressie2

Nieuws

Gaat uw hart al sneller kloppen?

In de Reeshof, direct aan het NS-station, verrijst Stadsplein Forum. Een plek waar wonen, werken, winkelen, horeca en zorg samenkomen. Er is veel interesse voor de appartementen en de commerciële ruimten. Voor ruim 15% legden de makelaars al koop- en huurcontracten vast. De Reeshof heeft het ook goed getroffen met het nieuwe stadsplein.

Ook verliefd geworden op een van de appartementen aan het nieuwe plein? En gaat uw hart inmiddels steeds sneller kloppen? Er zijn nog appartementen te koop en te huur. Ook in de commerciële plint en het gezondheidscentrum is er nog ruimte voor ondernemers. Neem dus gerust vrijblijvend contact op met een van de makelaars.

O Valentijn

Om elkaar te kunnen laten zien wat voor een markant, modern plein de Reeshof krijgt, krijgen geïnteresseerden huurders en kopers deze week per post een stapeltje Valentijnskaarten opgestuurd. Ook via www.facebook.com/stadspleinforum is het mogelijk om aan vrienden en familie te laten zien dat de Reeshof het goed getroffen heeft met Stadsplein Forum.

Nieuwsgierig?

Neem eens een kijkje op stadspleinforum.nl, meld u aan op www.facebook.com/stadspleinforum of volg het project op Twitter: @stadspleinforum.

Contact

Koopappartementen: Kin ERA Makelaars, tel: (013) 533 93 39 of M&S Makelaars, tel.: (013) 535 92 35

Huurappartementen (vrije sector): WonenBreburg Makelaars, tel.: (013) 583 35 40

Gezondheidscentrum & Commerciële ruimten: WonenBreburg Makelaars, Marc Figlarek, tel.: (013) 583 35 40