• impressie2

Nieuws

Honderden belangstellenden tijdens Open Dag Stadsplein Forum

Het was een gezellige drukte tijdens de Open Dag van Stadsplein Forum op zondag 21 september. Geïnteresseerden kregen van 13.00 tot 17.00 uur de kans om de modelwoningen te bewonderen. Voor zowel de koopappartementen (Forum B) als de luxe huurappartementen (forum D) stonden de mensen in de rij. Maar ook voor de sociale huurappartementen stonden de mensen in de rij. Van nieuwsgierigen uit de buurt tot toekomstige bewoners; er was een grote verscheidenheid aan bezoekers.

Over Stadsplein Forum

  • Huur- en koopappartementen
  • Aan het NS-station Tilburg Reeshof
  • Op de begane grond openen diverse winkeliers en horecaondernemers hun deuren
  • Gezondheidsplein Forum
  • Gezellig, centraal plein
  • Natuur in de buurt

WonenBreburg hielp ook met tijdelijke woonruimte

Jacques van Riel en zijn vrouw Jeanne vertellen ontspannen leunend tegen de eettafel in de modelwoning over hun toekomstplannen. “Wij waren in november 2012 de allereersten die zich voor Stadsplein Forum inschreven! We woonden toen nog in een koopwoning in de Blaak, maar dat was al binnen zeven weken verkocht.” WonenBreburg hielp meneer en mevrouw van Riel met de overbruggingsperiode. “We hadden niet gedacht dat ons oude huis zo snel verkocht zou worden. We wonen nu in appartementencomplex Intermezzo, boven WonenBreburg. We zijn ontzettend blij dat ze ons ook met tijdelijke woonruimte konden helpen!”

Waarschijnlijk trekken de Van Riels in februari 2015 in hun nieuwe appartement. Nu wilden ze eens kijken hoe dat er straks in het echt uit komt te zien. Met de rolmaat in de de aanslag lopen ze door hun toekomstige appartement om inboedel in gedachten al te plaatsen. Naast de goede voorzieningen zoals het gezondheidscentrum, Station Tilburg Reeshof dichtbij en het gezellige plein, wonen de kinderen om de hoek. “We zijn nu allebei ouder dan 65, dus als we ooit meer hulp van de kinderen nodig hebben, is het wel zo praktisch dat ze lekker dichtbij wonen”, zegt het enthousiaste stel.

Bekijk ook de modelwoningen in Stadsplein Forum

Niet in de gelegenheid geweest om 21 september te komen kijken? Bezichtig dan in oktober op donderdag tussen 17.00 en 19.00 uur de modelwoning van bouwdeel A of B (koop) of bouwdeel D (vrije sector huur). Voor de huurappartementen in de sociale huur geldt dat zondag 22 september de inschrijving al opent.

Interesse in een koopwoning in Stadsplein Forum?

Er worden diverse koopappartementen opgeleverd in Stadsplein Forum. De grootte van de koopappartementen in Forum A en B liggen tussen de 60 en 138m2 en zijn al te koop vanaf € 100.000 V.O.N. Wilt u meer informatie over de woningen en voorzieningen in Stadsplein Forum? Neem hiervoor eens contact op met een van onze makelaars.