• impressie2

Nieuws

Stadsplein Forum bereikt op 5 juni haar hoogste punt

Stadsplein Forum bereikt op 5 juni haar hoogste punt

Bewoners van de Reeshof kan het bijna niet zijn ontgaan. Nabij NS-Station de Reeshof wordt hard gewerkt aan een nieuw plein voor de Reeshof: Stadsplein Forum. De bouw verloopt voorspoedig: op 5 juni wordt het hoogste punt bereikt.  Dit wordt op de bouwplaats gevierd met de nieuwe bewoners en ondernemers van het plein. Wethouder Berend de Vries geeft aan het geheel een officieel tintje.

Op 21 september is het bouwterrein toegankelijk voor iedereen die een kijkje wil komen nemen. Kinderen uit groep 6,7 en 8 van de basisschool kunnen voorafgaand aan deze dag meedoen aan een leuke ontwerpwedstrijd. Houd Facebook.com/stadspleinforum, stadspleinforum.nl en @stadspleinforum in de gaten. Binnenkort volgt meer informatie over 21 september en de wedstrijd.

Wilt u kopen in bouwdeel A? Dan bent u vanaf 12 juni elke donderdag van 17.00 tot  19.00 uur welkom om de modelwoning te komen bezichtigen.

Voor bouwdeel B (koop) en D (vrije sector huur) zijn de modelwoningen vanaf  september 2014 te bezichtigen.

Hier wonen? Aan Stadsplein Forum zijn appartementen te koop en te huur. Hoe hoger de bouw reikt, hoe groter de interesse voor koop en vrije sector huur aan het worden is, geven de makelaars aan. Geïnteresseerden kunnen zich steeds beter een voorstelling van het wonen aan Stadsplein Forum maken. Voor de appartementen in bouwdeel A en B zijn dan ook de eerste koopcontracten getekend en zijn er voor verschillende appartementen opties verstrekt..

Goed geregeld! Bewoners van Stadsplein Forum hebben dadelijk alles bij de hand. Er komt een gezondheidscentrum. Er liggen afspraken met een: huisarts, fysiotherapeut, podotherapeut, orthodontist en psycholoog. Maar ook met thuiszorg, sportrevalidatie en een apotheek. Een aanwinst voor de Reeshof!

In de  commerciële plint tekenden  10 ondernemers al definitief: kledingzaak LEUQ, dierenkliniek HUIBEVEN, dierenkliniek FORUM, kledingreparatie/stomerij MUSAK, NBC HERMANS ACCOUNTANS & ADVISEURS, Cafetaria/eethuis PERRON 3, Pizzeria & Grillroom KIBBOETS, Bourgondisch borrel café TAP & TAFEL, Lunchroom & Take-away DA'S ANDERE KOEK (stageplekken voor mensen met een verstandelijke beperking) en Italiaanse Trattoria FARCI.