• impressie2

Nieuws

Hoogste punt Stadsplein Forum feestelijk gevierd

Het hoogste punt van het markante en multifunctionele nieuwbouwproject Stadsplein Forum in de Reeshof is bereikt en dit werd donderdag 5 juni feestelijk gevierd met partners, bewoners en ondernemers.

Stadsplein Forum ligt centraal in de Reeshof aan NS-station Tilburg Reeshof en met een levendig plein, horeca, detailhandel en een groot zorgcentrum is het een plek om heerlijk te wonen in een van de ruime koop- en huurappartementen.

  • Huur- en koopappartementen
  • Gezondheidscentrum Forum
  • Verschillende winkels en ondernemingen
  • Vijf Horeca-gelegenheden
  • Ligt aan NS-station Tilburg Reeshof
  • Met levendig centraal plein

Foto: Modelwoning

Bewoners van Stadsplein Forum hebben dadelijk alles bij de hand. Zo leggen Aline Zwierstra, directeur Vastgoed van WonenBreburg, Marc Buster directeur Van der Weegen bouwgroep B.V. en Berend de Vries, wethouder Wonen met veel passie uit in hun woordje tijdens deze feestelijke bijeenkomst. Ze noemen het een markant project, gebouwd in zekere tijden en een realisatie dat voor veel woonplezier zal zorgen. En Tilburg weer een stukje mooier gaat maken. Mevrouw Majoor hoefde dan ook niet lang na te denken om te huren in Forum 4D. “Mijn man en ik willen hier voor het gemak gaan wonen. Ons huis staat nu in de straat aan de overkant, maar is te groot voor ons geworden. Hoewel de appartementen hier zeer ruim zijn en we een prachtige logia hebben, past de ruimte beter bij onze leeftijd en is het een groot pluspunt dat alle faciliteiten die je nodig hebt op de begane grond te vinden zijn.”

Ruime opzet detailhandel, horeca en zorg
Want op de begane grond huren en kopen ondernemers met veel enthousiasme. Kledingzaak LEUQ, dierenkliniek Huibeven, kledingreparatie/stomerij Musak, NBC Hermans Accountants & Adviseurs en verschillende zorgverleners in gezondheidscentrum Forum hebben hun stekkie al bemachtigd. En ook de horecaplint is gevuld met prachtige en veelzijdige gelegenheden: Cafetaria/eethuis Perron 3, Pizzeria & Grillroom Kibboets, Bourgondisch borrel café Tap & Tafel, Lunchroom & Take-away Da’s Andere Koek en Italiaanse Trattoria Farci.

Astrid de Cock van Tap en Tafel wachtte al jaren op een kans als deze. “Ik werk al 24 jaar in de horeca en wist altijd al dat ik ooit voor mezelf wilde beginnen, maar niet met het honderdste café op de Korte Heuvel. Ik heb heel lang gewacht tot er een mogelijkheid als deze voorbij kwam: een plek waar de behoefte aan horeca groot is en zelfs nog brouwervrij, daar hoefde ik niet lang over na te denken. Met het terras van zeven meter diep dat ook nog eens op het zuiden ligt, belooft het volgend jaar een mooie zomer te worden.”

Hetzelfde enthousiasme deelt Suzanne Storm van ’s Gravesande. Al vijftien jaar verzorgt ze samen met haar vriend school-, party- en bedrijfscatering. Nu werd het tijd voor een vaste locatie. “We zijn lang op zoek geweest naar een geschikte locatie. Hier zitten we in een gebied waar nog geen horeca aanwezig is. Daarnaast kom ik zelf uit de Reeshof en leek het me dus extra leuk hier ons bedrijf te vestingen. We hebben straks een luxe cafetaria waar je heerlijk kunt zitten, maar we blijven ook cateren voor scholen, bedrijven en feesten. Voor de inrichting zijn we al volop in overleg met een interieurontwerper: we kiezen Urban Vintage.”

Foto: Mevrouw De Cock (links) en Suzanne Storm van 's Gravesande (rechts)

Meneer en mevrouw Hendrickx hebben de badkamer en keuken voor hun koopappartement in Forum A ook al uitgezocht. “We hebben op alles al een optie genomen en nu we door de modelwoning lopen, word ik alleen maar verrukter. Tot nu toe keken we naar een tekening en nu zie ik gewoon hoe ons appartement eruit komt te zien. Het is de vierde keer dat we binnen de Reeshof verhuizen. In dertig jaar zijn van D naar H, S en nu naar K verhuisd. We hebben een heerlijk groot balkon op het zuiden en naar wens alles gelijkvloers. Volgende week tekenen we dus graag het koopcontract.”

Foto: mevrouw en meneer Hendrickx

Ook wonen in Stadsplein Forum?

Wilt u kopen in bouwdeel A? Dan bent u vanaf 12 juni elke donderdag van 17.00 tot  19.00 uur welkom om de modelwoning te komen bezichtigen. Voor bouwdeel B (koop) en D (vrije sector huur) zijn de modelwoningen vanaf  september 2014 te bezichtigen. Bekijk de mogelijkheden op Stadsplein Forum of neem contact op met de makelaar.