• impressie2

Nieuws

Huurders Stadsplein Forum kunnen nog in lente 2014 keuken en badkamer kiezen

De oplevering van het nieuwbouwproject Stadsplein Forum in de Reeshof start eind 2014. Interesse in vrije sector huur? Dan kunt u nu al een mooi, nieuw appartement in het hartje van de Reeshof reserveren. Maar dat niet alleen. Als u uiterlijk in de lente van 2014 beslist, mag u zelf uw eigen keuken en badkamer kiezen!

WonenBreburg heeft een showroom met alle mogelijkheden voor het toilet en de badkamer, hier kunt u heel duidelijk zien waaruit u kunt kiezen. 16 huurders gingen u al voor. En zijn nog diverse luxe huurappartementen beschikbaar. Wilt u straks ook wonen in Stadsplein Forum? Wees er dan op tijd bij, zodat u ook uw eigen keuken en badkamer kunt kiezen. Bel met WonenBreburg Makelaars om een afspraak te maken: (013) 583 35 40. Voor de keuze van de keuken maakt u een afspraak met een keukenleverancier.

Filmpje keuze keuken en badkamer

We hebben meneer en mevrouw Bogaers gevolgd toen zij de keuken en badkamer uitkozen. Bekijk het filmpje door op de foto hieronder te klikken of klik op deze link: Filmpje keuken en badkamer keuze familie Bogaers bekijken.

Forum D: vrije sector huurappartementen

In totaal worden er 77 luxe appartementen in de vrije sector verhuurd met oppervlaktes van 81 tot 103 m². Deze zijn te huur vanaf € 800 per maand. Al deze appartementen liggen aan het atrium. Inmiddels zijn er hiervan dus al 16 verhuurd.