• impressie2

Nieuws

Huurders Stadsplein Forum kunnen nu nog keuken en badkamer kiezen

De oplevering van het nieuwbouwproject Stadsplein Forum in de Reeshof start eind 2014. Toch kunt u nu al een appartement reserveren, als u in de vrije sector (Forum D)gaat huren. U bent dan verzekerd van een mooi, nieuw appartement in het hartje van de Reeshof. Maar dat niet alleen; u mag zelf uw eigen keuken en badkamer kiezen!

Familie Bogaers kiest keuken en badkamer

Mevrouw en meneer Bogaers tekenden op 6 september het huurcontract. In oktober 2013 kozen zij samen de keuken en badkamer uit voor hun nieuwe appartement. Mevrouw Bogaers: “Ik vind het fijn dat we zelf een keuze mogen maken.” Meneer Bogaers vult daarop aan: “We gaan voor een witte hoogglans keuken met een donker blad erop.”

Kies ook uw eigen keuken en badkamer

10 huurders gingen u al voor. En zijn nog diverse luxe huurappartementen beschikbaar. Wilt u straks ook wonen in Stadsplein Forum? Wees er dan op tijd bij, zodat u ook uw eigen keuken en badkamer kunt kiezen. 

In totaal worden er 77 luxe appartementen in de vrije sector verhuurd met oppervlaktes van 81 tot 103 m². Deze zijn te huur vanaf € 800 per maand. Al deze appartementen liggen aan het atrium. “Daar kun je lekker op een bankje gaan zitten en met andere bewoners kletsen” geeft meneer Bogaers aan. De oplevering van Stadsplein Forum is eind 2014.

Filmpje keuze keuken en badkamer

We hebben meneer en mevrouw Bogaers gevolgd toen zij de keuken en badkamer uitkozen. Bekijk het filmpje door op de foto hieronder te klikken of klik op deze link: Filmpje keuken en badkamer keuze familie Bogaers bekijken.

 

Meer informatie?

Stadsplein Forum wordt een plek waar wonen, werken, winkelen, horeca en gezondheidszorg samenkomen. In Stadsplein Forum is er voor ieder wat wils; er zijn verschillende types koop- en huurappartementen. Later komen er ook sociale huurappartementen beschikbaar.

Houd deze website in de gaten voor het laatste nieuws of ga naar Facebook en Twitter. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken met de makelaar voor meer informatie. Bel daarvoor met WonenBreburg Makelaars: (013) 583 35 40.