• impressie2

Nieuws

Stadsplein Forum: “Ons eerste huis”

Maud van Riel en Thijs van Loon gaan samenwonen aan Stadsplein Forum in de Reeshof. “We waren op zoek naar een mooi nieuwbouw appartement en vonden dat in Stadsplein Forum”, zegt Maud enthousiast.

Over Stadsplein Forum

  • Huur- en koopappartementen
  • Aan het NS-station Tilburg Reeshof
  • Op de begane grond openen diverse winkeliers en horecaondernemers hun deuren
  • Gezondheidsplein Forum
  • Gezellig, centraal plein
  • Natuur in de buurt
  • Bel voor meer informatie met WonenBreburg Makelaars, tel.: (013) 583 35 40.

Vanuit het ouderlijk huis van Maud, op een steenworp afstand van het bouwterrein Stadsplein Forum, vertelt het duo opgetogen over hun keuze voor een ruim appartement in bouwdeel Forum D. Het jonge stel krijgt een woning van 85 vierkante meter, waarbij ze van hun balkon uitkijken over het levendige binnenplein.

Van ouderlijk huis naar samenwonen in Stadsplein Forum
Thijs die nog bij zijn moeder in Sprang-Capelle woont, wilde altijd al terug naar Tilburg en vond met Maud dit stekje in de Reeshof. “Het is voor ons de perfecte locatie”, vertelt hij. “Ik werk bij Amarant en zo ben ik met drie keer rollen op mijn werk. Maud kan lekker de auto pakken om naar haar werk in Dongen te gaan. Met het treinstation aan het complex ben je verder altijd mobiel.”

“We waren op zoek naar een levendige woonomgeving”, vult Maud aan. “Zo keken we ook in De Havenmeester in het centrum van Tilburg, maar omdat we dan een tweede auto nodig hadden, leek ons dit een beter keuze. Op vijfhonderd meter afstand wonen mijn ouders, maar we gaan wel echt samenwonen en zullen elkaar heus niet iedere dag zien.” Mauds vader Arjan begint te lachen en grapt. “Ik ben allang blij dat ze lekker gaan.”

Badkamer en keuken uitgezocht
Het toeval wil dat de vader van Maud bij een groot meubelbedrijf werkt. Via hem heeft het koppel een binnenhuisarchitect geregeld om wat mooie ideeën voor de inrichting op papier te zetten. “Die kijkt toch met een professionele blik naar de ruimte en heeft misschien ideeën waar wij nooit op zouden komen”, legt Maud uit. Want qua inboedel hebben ze nog wel een weg te gaan. “De messen en vorken zijn er, maar grote dingen moeten nog worden aangeschaft. Gelukkig worden de badkamer en de keuken prachtig voor ons opgeleverd. Die hebben we al uitgezocht bij WonenBreburg.”

Steeds meer jongeren
Verhuurmakelaar Stephan van de Moosdijk zegt dat Stadsplein Forum steeds meer jongeren trekt. “In het begin hadden vooral ouderen interesse, maar zoals we vooraf al hadden verwacht reserveren ook steeds meer jongeren een appartement. Met het station op een steenworp afstand ben je natuurlijk snel op je werk of gezellig in het centrum om te shoppen of te stappen. Eenderde van de appartementen is al verhuurd en nu het gebouw steeds meer vorm krijgt en tot de verbeelding gaat spreken, neemt het aantal reserveringen toe.”

De appartementen worden in februari opgeleverd en vanaf 21 september kan iedereen de modelwoning bezichtigen. Op 21 september wordt de modelwoning feestelijk geopend. Reserveer deze zondagmiddag alvast in uw agenda!