• impressie2

Nieuws

Nog ruimer zorgaanbod in Gezondheidscentrum Forum

Gezondheidscentrum Forum stroomt snel vol met de beste zorg. Tandartsen Gerwin Vroegh en Annelies Yoe lopen door het nu nog kale Stadsplein Forum. Zij tekenden maandag 2 februari 2015 bij WonenBreburg om in Gezondheidscentrum Forum een tandartspraktijk te starten.

Gezondheidscentrum wordt rijkelijk gevuld met de beste zorg:

  • Huisartsenpraktijk
  • Fysiotherapeut
  • Psycholoog
  • Logopedist
  • Thuiszorgcentrum
  • Apotheek 

Annelies en Gerwin streken in 2009 in Tilburg neer en zetten in de wijk Koolhoven in de Reeshof de gloednieuwe tandartspraktijk ‘Vroegh & Yoe’ op. “We staken daar veel energie in en dat leverde een prachtig resultaat op”, vertelt Gerwin gedreven. “Nu, net na ons eerste lustrum, blijkt dat we door de mond-tot-mondreclame behoorlijk uit ons jasje zijn gegroeid en een tweede vestiging nodig hebben.”

Direct enthousiast
“Zodra we de plannen hoorden van een gezondheidscentrum in het hartje van de Reeshof werden we direct enthousiast. En dat er nog ruimte bleek voor een tandartspraktijk was natuurlijk helemaal goed nieuws. Met het betrekken van deze ruime locatie aan Stadsplein Forum kunnen we nieuwe patiënten toelaten en tandarts-specialisten aan onze praktijk verbinden. Zo kunnen we onze cliënten ook bij zeer complexe behandelingen in een van de praktijken verder helpen. De uitbreiding naar deze tweede vestiging betekent bovendien dat onze beide praktijken kleinschalig kunnen blijven en behouden we onze persoonlijke manier van werken.”

Alle specialiteiten dicht bij elkaar

“Nog meer dan in Koolhoven zitten we in Gezondheidscentrum Forum tussen diverse zorgverleners. Dit geeft geweldige mogelijkheden voor samenwerkingen zodat we onze cliënten optimaal verder kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan overleg met de psychologe in geval van tandartsangst, verwijzing naar de fysiotherapeut bij kaakgewrichtsklachten en de snelle toegang tot medicatie bij de apotheker. Alle hulp is bereikbaar in hetzelfde pand.”

Nieuwe tandartspraktijk
Momenteel zetten we met de architect voor de inrichting de puntjes op de i en zoeken we met onze leveranciers naar de nieuwste apparatuur. Natuurlijk krijgt de nieuwe praktijk dezelfde frisse uitstraling als onze praktijk in Koolhoven. De ervaring die we 5 jaar geleden opgedaan hebben met het starten van onze eerste praktijk kunnen we nu goed gebruiken. We kennen alle do's en don’ts en hebben er zin in.”

Teken ook voor uw ruimte

Ook interesse in ondernemen in Gezondheidscentrum Forum? Bekijk onze pagina hierover eens, want 90% van alle ruimte is inmiddels in optie genomen. Voor meer informatie over het gezondheidscentrum kunt u contact opnemen met Stephan van de Moosdijk van Wonenbreburg op 013-583 35 40