• impressie2

Nieuws

Nu al 25% verhuurd (vrije sector huur)

In Nederland lijkt de vastgoedmarkt weer in beweging te komen. Ook voor Stadsplein Forum kwam de interesse de afgelopen maanden flink op gang. Van de 77 appartementen in de vrije sector huur (vanaf 800 euro per maand), is bijvoorbeeld nu al 25% verhuurd. En in 2014 zijn weer enkele verkoopcontracten getekend en namen geïnteresseerden een optie op een koopwoning.

De eerste bouwdelen bereiken al het hoogste punt (ca. 20 meter). De ruwbouw van het eerste bouwdeel is bijna op hoogte. Eind februari is gestart met het metselen van de gevels, in totaal meer dan 600.000 bakstenen! Half maart 2014 wordt ook gestart met de afbouw van de eerste bouwdelen. Eind 2014 worden de eerste bouwdelen van Stadsplein Forum opgeleverd

Zorg, winkels en horeca

Voor meer informatie over het gezondheidscentrum, klik hier. Naast het gezondheidscentrum zijn er ook commerciële ruimten te huur, met diverse bestemmingen.

Hieronder enkele foto's van de voortgang van de bouw van Stadsplein Forum:

Bouwdeel D (vrij sector): hier worden de contouren van het Atrium op het dak duidelijk zichtbaar.

Links ziet u bouwdeel D (vrij sector huur) en recht vooruit ziet u bouwdeel A (koopappartementen). De bouw van Forum vordert en gaat de hoogte in, waardoor je je al een voorstelling kunt maken van het bruisende plein dat hier in de toekomst komt. 

Volop bedrijvigheid op het dak van bouwdeel B (koopappartementen). Vanaf het dak is het nabij gelegen natuurgebied goed zichtbaar. Ook het station van de Reeshof ligt op een steenworp afstand. Hier stapt u makkelijk op de trein naar Breda of Tilburg.

Stadsplein Forum in de Reeshof en toch dichtbij het centrum van Tilburg.