• impressie2

Nieuws

Officiële bouwstart en gezellige kerstmarkt Stadsplein Forum

Begin december 2012 startte de bouw van Stadsplein Forum. Doordat de bouwvoorbereiding iets meer tijd in beslag nam, schoof de start iets op. De eerste delen van het plein worden wel gewoon in de tweede helft van 2014 opgeleverd.

Sfeerproeven bij Stadsplein Forum?
Hoe kan dat in deze kersttijd beter dan samen met je geliefde onder de mistletoe? Kom op zondag 16 december 2012 naar de kerstmarkt bij Stadsplein Forum. Een kinderkerstkoor en een dansgroep zorgen voor gezelligheid, bij de marktkraampjes doet u kerstinkopen en met een glaasje glühwein of beker chocomel warmt u zich op. Uiteraard kunt u tijdens de markt terecht met al uw vragen over de koop- en huurappartementen, de commerciële ruimten en het gezondheidscentrum. Er komen 93 koopappartementen, 77 huurappartementen in de vrije sector en 37 huurappartementen in de bereikbare huur.

Kerstmarkt: iedereen is welkom!

  • Locatie: tussen de Reeshofweg, Ketelhavenstraat en Station Tilburg Reeshof (naast het bouwterrein)
  • Datum: zondag 16 december
  • Tijd: van 13.00 tot 15.30 uur

Stadsplein Forum
Het nieuwe stadsplein komt centraal in de Reeshof en wordt een plek waar wonen, werken, winkelen, horeca en gezondheidszorg samenkomen. Het ligt dichtbij het station en bij belangrijke uitvalswegen en kent moderne markante gebouwen. Wie hier woont, heeft alles binnen handbereik. Stadsplein Forum is een ontwikkeling van WonenBreburg en van Van der Weegen Bouwontwikkeling.

Meer weten?
Voor meer informatie over Stadsplein Forum en de informatiemarkt op 16 december, gaat u naar: stadspleinforum.nl, www.facebook.com/stadspleinforum of Twitter: @stadspleinforum.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd in de huurappartementen of het gezondheidscentrum? Neem dan contact op met WonenBreburg Makelaars, tel.: 013 – 5 833 540. Heeft u interesse in de
koopappartementen? Neem dan contact op met Kin ERA Makelaars, tel.: 013 – 5 339 339 of M&S Makelaars, tel.: 013 - 535 92 35. Wilt u meer weten over de commerciële ruimten? Neem dan contact op met Chantal Gulickx van Van der Weegen Bouwontwikkeling, tel.: 013 535 21 35.