• impressie2

Nieuws

Ook voor de voeten goede zorg in Gezondheidscentrum Forum

In Stadsplein Forum wordt al af en aan gesjouwd door bewoners die er net hun intrede hebben gedaan. En ook Gezondheidscentrum Forum stroomt binnenkort vol met de beste zorg. De enthousiaste zorgverleners gaan er als laatste in, maar de contracten worden al fanatiek getekend. Zo zette sportpodotherapeut Monique van der Kaa donderdag 2 april haar handtekening.

Gezondheidscentrum wordt rijkelijk gevuld met de beste zorg:

• Huisartsenpraktijk
• Tandartsen
• Thuiszorgcentrum
• Apotheek
• Psychologie
• Fysiotherapie
• Podotherapie

Monique van de Kaa aast al bijna tien jaar op zo’n mooi plekje in de Reeshof. “Ik werk heel graag samen met een fysiotherapeut, oefentherapeut en huisarts. Wanneer je alleen al een straatlengte van elkaar verwijderd bent, stap je toch automatisch over op bellen en mailen. Maar zit je met elkaar in één centrum dan trek je elkaar gewoon even aan de mouw voor overleg en weet je precies waar iedereen gespecialiseerd in is. Zo krijg je gerichte opdrachten en de beste zorg voor cliënten.”

Slechts een gangpad
“In Gezondheidscentrum Forum zitten we achterin aan de linkerkant. Recht tegenover ons zit de Fysiotherapeut. Slechts een gangpad van elkaar verwijderd dus.” In de vestiging Op de begane grond van Stadsplein Forum werkt podotherapeut Susan Ribbers. Eigenaresse Monique van der Kaa houdt er spreekuren met de fysio en oefentherapeut. Ook zullen medische pedicures in deze ruimte de voetzorg versterken. Podotherapie Van der Kaa heeft vestigingen door heel Tilburg, zoals: aan de Wandelboslaan, Piushaven en in Tilburg-Noord. Maar ook buiten de stad in Gilze, Dongen en Goirle.”

Familiebedrijf
“Het bedrijf bestaat ruim 30 jaar en werd opgericht door mijn moeder, mijn vader stond in die tijd in het lab.“ Het bedrijf is in al die jaren uitgegroeid tot een specialistische praktijk met moderne middelen om te analyseren en zolen te vervaardigen. Op iedere locatie vind je een slijpmachine, een camera voor loopanalyse, podoscoop, een 3D-voetscanner en een pedicuremotor. In de hoofdvestiging op de wandelboslaan worden de podotherapeutische zolen uitgefreesd en nabewerkt. Op locatie worden de zolen afgepast, gecontroleerd en bewerkt voordat ze aan de patiënt meegeven worden. Een podotherapeut geeft ook adviezen op het gebied van (sport)schoenen, (loop)oefeningen, diabetische voet en maakt hulpmiddelen zoals zolen, ortheses, podoslippers en nagelbeugels.

Verhuizing
“Onze praktijk in de Reeshof zit nu tijdelijk in La Vista Duna. Verhuizen is dan ook een kwestie van één dag werk. We pakken al onze apparaten op en zetten ze in de gloednieuwe ruimte weer neer. Om sfeer te creëren wil ik één wand bedekken met een zeer kenmerkende foto voor ons bedrijf, waar voeten in het gras op staan. Zo stap je direct een frisse, kleurrijke kamer binnen.”

Teken ook voor uw ruimte
Ook interesse in ondernemen in Gezondheidscentrum Forum? Bekijk onze pagina eens, want 90% van alle ruimte is inmiddels in optie genomen. Voor meer informatie over het gezondheidscentrum kunt u contact opnemen met Stephan van de Moosdijk verhuurmakelaar van Wonenbreburg op 013-583 35 40