• impressie2

Nieuws

Op Woonsalon veel belangstelling voor WonenBreburg Makelaars en Stadsplein Forum

Veel interesse
Er was veel belangstelling voor de stand van WonenBreburg. De interesse ging zowel naar de huur- en koopappartementen in Stadsplein Forum als naar de koopwoningen van WonenBreburg. Ook hebben we door de speeddate die met een van de makelaars was gepland, iemand kunnen toevoegen aan de kandidatenlijst van het project Rosmolen.

De prijsvraag
Veel bezoekers van de Woonsalon waagden een gokje met de prijsvraag: “Hoeveel bakstenen zijn er gebruikt voor stadsplein forum?” Er werd druk geteld, gerekend en geraden. De inschrijvingen liepen uiteen van 300.000 tot 50 miljoen stenen. Een inschrijving had 600.000 bakstenen geraden, maar vervolgens dit aangepast naar 1,2 miljoen. Had hij dit maar niet gedaan. Het juiste antwoord was namelijk 606.540 bakstenen.

De winnaar, Jurgen Dolk, zat er het dichtste bij met 800.000 bakstenen. Hij was erg verrast dat hij gewonnen had, het antwoord kwam namelijk van zijn partner. Hij dacht zelf dat er bijna het dubbele aantal stenen gebruikt is. Maar de tegoedbon van € 100,- van de winkel Loft8 in Stadsplein Forum wordt vast gezamenlijk besteed.

Woonsalon
De beurs wordt jaarlijks georganiseerd door TilburgWoont; een website waar alle nieuwbouwprojecten en kavelverkopers uit de regio hun aanbod presenteren. De volgende editie van de Woonsalon vindt plaats op 4 en 5 november 2016.