• impressie2

Nieuws

Open dag Stadsplein Forum: opening nieuwe modelwoningen en prijsuitreiking Social Sofa Ontwerp-actie

Bewoners van de Reeshof kan het bijna niet zijn ontgaan. Nabij NS-Station de Reeshof wordt hard gewerkt aan een nieuw plein voor de Reeshof: Stadsplein Forum. De bouw verloopt voorspoedig. Eind 2014, begin 2015 start de oplevering. Daarom houdt Stadsplein Forum op zondagmiddag 21 september van 13.00 tot 17.00 uur Open Dag. Iedereen kan een kijkje op het bouwterrein komen nemen. ‘Gaat uw hart al sneller kloppen?’

Voor geïnteresseerden, kopers en optanten van bouwdeel B (koop) en D (vrije sector huur) worden er die dag twee nieuwe modelwoningen geopend. In bouwdeel C (sociale huur) kan een van de nieuwbouwappartementen worden bezichtigd. 

Activiteiten zondagmiddag 21 september (13.00-17.00 uur):

  • bezichtiging nieuwbouwappartement bouwdeel C (sociale huur)
  • vragen stellen aan de makelaars
  • cadeau ophalen (voor álle deelnemers van de Ontwerpactie Social Sofa)
  • verrassende activiteiten voor uw (klein)kinderen

14.00 uur:

  • - prijsuitreiking 2 winnaars Ontwerpactie Social Sofa’s
  • - officiële opening modelwoningen bouwdeel B (koop) en bouwdeel D (vrije sector huur)

Ontwerpactie social sofa’s

Tilburgse kinderen van 8 t/m 12 jaar oud konden tot 1 september 2014 meedoen aan een leuke ontwerpactie. Op 21 september worden de 2 winnaars bekendgemaakt en kunnen alle inzenders een cadeau ophalen. Van de 2 winnaars komen de ontwerpen in mozaïek op de benkskes. Ook winnen zij een prijs.

De ene winnaar heeft de meeste likes op Facebook (stemmen kan tot 15 september), de andere wordt door een vakjury gekozen, bestaande uit wethouder Hans Kokke, Erik Groels (voorzitter van de wijkraad) en Karin Bruers (initiatiefneemster van de sofa's). Op 21 september krijg je te zien hoe de jury haar keuze maakte!

Meer informatie