• impressie2

Nieuws

Open huis oktober: Valt u voor onze beauty's?

Ervaar het in oktober 2014 zelf tijdens het Open Huis van de modelwoningen!

  • Wanneer? iedere donderdag 17.00-19.00 uur in oktober (bij grote interesse wordt het verlengd)
  • Wat? Open Huis modelwoning B (koop) en D (vrije sector huur)
  • Waar? Meld u bij de ingang aan de Kijkduinlaan, vanaf hier begeleidt de makelaar u verder.

Wilt u meer informatie over Stadsplein Forum? Vraag dan vrijblijvend de brochure aan of neem contact op met onze makelaars!

                      

Stadsplein Forum
Wonen in Stadsplein Forum in Tilburg kan op vele manieren, maar altijd staat gemak centraal. Wie hier woont, heeft alles binnen handbereik. Aan de zuidzijde in gebouw Forum B vindt u ideale appartementen voor starters en singles: compact, betaalbaar en vlakbij het station. In het grootste woongebouw (aan de westkant) Forum D bevinden zich op de begane grond een gezondheidscentrum en daarboven luxe huurappartementen. 

Jacques van Riel en zijn vrouw Jeanne vertellen ontspannen leunend tegen de eettafel in de modelwoning over hun toekomstplannen. “Wij waren in november 2012 de allereerste die zich voor Stadsplein Forum inschreven! We woonden toen nog in een koopwoning in de Blaak, maar dat was al binnen zeven weken verkocht.”
Naast de goede voorzieningen zoals het gezondheidscentrum, Station Tilburg Reeshof dichtbij en het gezellige plein, wonen de kinderen om de hoek. “We zijn nu allebei ouder dan 65, dus als we ooit meer hulp van de kinderen nodig hebben, is het wel zo praktisch dat ze lekker dichtbij wonen”, zegt het enthousiaste stel.