• impressie2

Nieuws

Sleutels uitgedeeld aan opgetogen bewoners in Stadsplein Forum

Nieuwe bewoners

Meneer en Mevrouw Hermes kunnen hun geluk niet op. Op de vijfde en meteen hoogste verdieping van bouwdeel C betreden zij hun nieuwe woning. “Een tweekamerappartement, want nu ze op leeftijd zijn, wordt het tijd voor wat minder meters“, vindt meneer Hermes. “Daarbij zochten we naar een gelijkvloers appartement. Al die trappen, dat hoeft van ons niet meer.” 

De schoondochters van het stel zijn bij het tekenen van het contract en de sleuteloverdracht. Ivonne Hermes is net zo opgetogen over het nieuwe stulpje van haar schoonouders. “Ze worden toch wat ouder en je wilt er gewoon snel zijn wanneer er iets aan de hand is. Ik woon nu op twee minuten afstand en hun oudste zoon woont met zijn vrouw in Koolhoven. We zijn daardoor veel sneller bij ze dan toen ze nog buiten de Reeshof woonden, dat is een geruststellend gevoel.”
 

De verhuurmakelaar

Johan Nouwens werkt al 12 jaar bij WonenBreburg als verhuurmakelaar en ook hij kijkt opgewekt. “Zoveel vrolijke en lachende gezichten op één dag. Dat doet je altijd goed”, zegt hij met een stralende glimlach. “Voor de huurwoningen in Stadsplein Forum was overweldigend veel interesse. Dat begon al rond de kerst toen we tijdens een inloopmiddag de modelwoning showden. Nog nooit zag ik zoveel mensen op de been voor een appartement. Op Woning in Zicht reageerden maar liefst 300 geïnteresseerden.” 
 
Johan is blij met al die enthousiaste mensen, maar heel verrassend is het volgens hem niet. “Stadsplein Forum is een echt markant plein in het midden van de Reeshof. Het zal dan ook het hart van de wijk gaan vormen met leuke horeca, winkels, bedrijven en een gezondheidscentrum op de begane grond. Daarnaast woon je natuurlijk heel centraal en  het station dichtbij. Wel vind ik het iedere keer weer verrassend wie er reageert op onze woningen. In Stadsplein Forum vind je echt een diversiteit aan leeftijden: starters, ouderen, gezinnen en alleenstaanden. Ik help ze vandaag allemaal met de installatie in hun nieuwe huis.”
 

Samen om de tafel

Meneer en mevrouw Hermes zitten met hun schoondochters ook om de tafel bij Johan. Ze drinken koffie, tekenen het contract en krijgen uitgebreid uitleg over de moderne installaties in hun nieuwe paleis. Zoals de bediening van de vloerverwarming die per kamer in te stellen is. Vrolijk en een beetje gespannen betreden ze uiteindelijk hun woning. Een oase van rust, constateert meneer Hermes. “En dat terwijl je alles bij de hand hebt”, voegt hij er opgewekt aan toe.
 

Ook een schitterende woning in hartje Reeshof?

Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar in Forum A en B (koop) en D (vrije sector huur). Geïnteresseerden kunnen iedere donderdag tussen 16.00 en 18.00 uur de modelwoningen van A en B bezichtigen. Ook doet Stadsplein Forum op zaterdag 28 maart mee met de NVM Open Huizen Route. De modelwoningen van Forum A en B zijn die dag tussen 11.00 en 15.00 uur open.