• impressie2

Nieuws

Stadsplein Forum bereikt haar laagste punt, maar wordt wel extra goed zichtbaar

De bouw van Stadsplein Forum verloopt voorspoedig. Wat is de stand van zaken? Op woensdag 12 juni wordt het eerste deel van de keldervloer van de parkeergarage gestort. Hiermee wordt het laagste punt van het nieuwbouwproject bereikt. Desondanks wordt het project wel extra goed zichtbaar, omdat op vrijdag 14 juni de eerste van twee torenkranen van ruim 43 meter hoog op de keldervloer wordt geplaatst.

Keldervloer storten

Voor de keldervloer wordt 800 m3 beton gestort. Hiervoor worden maar liefst 60 à 80 betonmixers ingezet. De stort begint om 06:00 uur ’s morgens en zal naar verwachting rond 16:00 uur zijn afgerond. In de loop van de avond (en wellicht de nacht) wordt de vloer verder vlak afgewerkt. Buurtbewoners zijn hierover geïnformeerd.

Beton voor de keldervloer wordt gestord

Stadplein Forum

Centraal in de Reeshof, dichtbij het station en bij belangrijke uitvalswegen ontwikkelen WonenBreburg en Van der Weegen Bouwontwikkeling een veelzijdig nieuwbouw plan; Stadsplein Forum. In moderne markante gebouwen rondom een levendig plein worden diverse koop- en huurappartementen gerealiseerd. Ook komt er rond het plein een breed scala aan voorzieningen, winkels en horecazaken te liggen.

Meer weten?

Voor meer informatie over Stadsplein Forum gaat u naar: www.facebook.com/stadspleinforum of  Twitter: @stadspleinforum.