• impressie2

Nieuws

Stadsplein Forum: echte liefde onder de mistletoe

Echte liefde. Stadsplein Forum doet het niet voor minder. Op de knusse kerstmarkt, zondag 16 december, kusten geliefden elkaar onder de mistletoe.

Ook in de tent met informatie over de woningen bloeiden nieuwe liefdes op. Bezoekers zagen er het koop- of huurappartement van hun dromen. Sommige liefdes werden bezegeld met een afspraakje op kantoor bij één van de makelaars. De huwelijkse voorwaarden - de details over de appartementen - worden daar persoonlijk nog eens uitgebreid besproken. Wie dat alles nog een stap te ver vond gaan, struinde over de gezellige kerstmarkt en dronk een hartverwarmende kop chocomel.

WonenBreburg helpt kopers en huurders die naar Stadsplein Forum komen. Stel, u moet nog even wachten tot uw gloednieuwe appartement wordt opgeleverd. Maar kunt u niet langer in uw koop- of huurwoning blijven? Informeer dan bij WonenBreburg Makelaars, via (013) 583 35 40, of er een huurwoning beschikbaar is om de tijd te overbruggen totdat uw appartement opgeleverd wordt.

Let op: u komt alleen in aanmerkingen voor het huren van deze woningen als u een minimaal jaarinkomen vanaf € 35.000,- heeft.

Dicht bij de kleinkinderen “Ik wil zoveel mogelijk genieten van mijn kinderen en kleinkinderen. Dus ga ik naar de Reeshof. Aan Stadsplein Forum is het heerlijk wonen. Er komen veel zorgvoorzieningen. Dat geeft een gerust gevoel.”

Meneer van Dalen, met kleindochter

Gezelligheid “We verkopen ons huis. Hier kunnen we genieten van de luxe van een groot balkon, waar we met de hele familie op kunnen dineren. Het wordt heel levendig hier.”

Meneer en mevrouw Scholten

Alles binnen handbereik “Je loopt hier zo naar de winkels. En de fysiotherapeut zit direct aan het plein. Alles binnen handbereik. Heerlijk.”

Meneer en mevrouw Seebregt

Lekker centraal “Wij gaan samenwonen. Veel appartementen van Forum hebben een prachtig, vrij uitzicht. Daar gaan we voor. En met het station voor de deur ben ik in een mum van tijd op mijn werk in Oisterwijk. Ideaal!”

Mevrouw Esser, met partner, Eric Zeebregts