• impressie2

Nieuws

Stadswinkel Reeshof opent 6 juli

Stadswinkel Reeshof opent 6 juli. De winkel komt aan het nieuwe stadsplein Forum. Bezoekers kunnen vanaf 29 juni een afspraak maken voor maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 18:00 uur.

Een afspraak maken kan vanaf 29 juni via de contactpagina op de website van gemeente Tilburg of door te bellen naar 14 013. Wie zonder afspraak langskomt, kan bij de doe-het-zelfbalie kijken of er een gaatje is of direct een product aanvragen. Het blijft mogelijk om veel gemeentelijke producten en diensten thuis via internet te regelen. Tilburgers kunnen in de nieuwe stadswinkel onder meer een rijbewijs en reisdocument (paspoort, identiteitskaart) aanvragen en ophalen. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een 'bewijs van in leven zijn' aan te vragen. Aangifte doen van de geboorte van een kind en (ongeboren) kinderen erkennen, kan eveneens.
Wethouder Dienstverlening Erik de Ridder: "De opening van deze stadswinkel is fijn voor tienduizenden mensen in het westen van onze stad. De stadswinkel is ruim opgezet en oogt modern, open en klantvriendelijk."

Versierde fietsen
Op 3 juli is het open huis in de stadswinkel tussen 15:00 en 16:30 uur. Bezoekers hebben dan ook de mogelijkheid om de nieuwe appartementen aan het plein te bezichtigen. Om 16:00 uur zijn alle kinderen met versierde fietsen welkom om het nieuwe fietspad in gebruik te nemen. Zij maken daarbij kans op een prijs voor de mooiste fiets.