• impressie2

Nieuws

Koninklijke maar mysterieuze sfeer bij Tilburg Royaal

Gouden stem

Veel bezoekers hebben genoten van de gouden stem van Boudewijn Joannes. Namens Stadsplein Forum zong hij voor de bezoekers liefdesliedjes en speciale serenades. Sommigen is het al overkomen; op slag verliefd op een appartement in Stadsplein Forum.

Koninklijke liefde

Veel bezoekers van Tilburg Royaal kregen mysterieuze briefjes met berichten als ‘Bekroon onze liefde!’ of ‘Wil jij ook koninklijk wonen?’. Je kunt de liefde voor een appartement al bekronen. Het is al mogelijk om een optie op een koop- of huurappartement te nemen.

Heb je het gemist?

Of wil je het nog eens beleven? Bekijk dan het filmpje: http://bit.ly/ZTMD6I.

Ontbrekende puzzelstukje Reeshof

Het nieuwe stadsplein komt centraal in de Reeshof en wordt een plek waar wonen, werken, winkelen, horeca en gezondheidszorg samenkomen. Wie hier woont, heeft alles binnen handbereik. Stadsplein Forum blijkt het ontbrekende puzzelstukje in De Reeshof te zijn. Direct na de start van de verkoop en de verhuur (vrije sector), in september 2012, zijn er al diverse opties genomen op appartementen. Het is dus al mogelijk om de liefde tussen jou en één van de appartementen te bekronen:

  • Forum A; 31 luxe koopappartementen, met grote zonnige buitenruimten
  • Forum B; 62 compacte koopappartementen, met buitenruimten aan het binnenplein of aan het stationsplein
  • Forum D; 77 luxe huurappartementen, met gezamenlijk groen atrium en zonnige privé buitenruimte

Start oplevering eind 2014

Stadsplein Forum is een ontwikkeling van WonenBreburg en Van der Weegen Bouwontwikkeling. De start van de oplevering van Stadsplein Forum is eind 2014 / begin 2015.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar stadspleinforum.nl. Of houd Facebook en Twitter in de gaten. Voor de huurappartementen kunt u contact opnemen met WonenBreburg Makelaars via 013 583 35 40. Voor de koopappartementen kun u contact opnemen met Kin ERA Makelaars via 013 533 93 39 of M&S Makelaars via 013 535 92 35.