• impressie2

Nieuws

Met z’n achten verliefd op dezelfde…dat kan!

In de Reeshof, direct aan het NS-station, verrijst Stadsplein Forum. Een plek waar wonen, werken, winkelen, horeca en zorg samenkomen. Er is veel interesse voor de appartementen en de commerciële ruimten. Dat bleek al tijdens de druk bezochte markten op 16 september 2012 en 16 december 2012. Er meldden zich veel geïnteresseerden.

De makelaars hebben de eerste opties voor koop- en huurappartementen al vastgelegd. En eind 2014 vestigen zich veel ondernemers in de commerciële plint en het gezondheidscentrum. Er is nog wat ruimte. Geïnteresseerd? Neem gerust contact op.

Ook verliefd?

Ook verliefd op een van de appartementen aan dat prachtige, nieuwe plein in de Reeshof. Wees er dan snel bij! Want wellicht zijn er meer die voor jouw prachtige appartement vallen. Voor je het weet ben je met zijn achten verliefd op dezelfde. Dat kan! Neem dus gerust vrijblijvend contact op met een van de makelaars.

Valentijn

Om elkaar te kunnen laten zien wat voor een markant, modern plein de Reeshof krijgt, liggen er deze week op diverse plekken in de Reeshof Valentijnskaarten. Denk aan openbare ruimten, winkels, sportcentra, etc. Het is ook mogelijk om via www.facebook.com/stadspleinforum aan vrienden en familie te laten zien dat de Reeshof het goed getroffen heeft met Stadsplein Forum.

Contact

  • Commerciële plint: Van der Weegen Bouwontwikkeling, Chantal Gulickx, tel.: (013) 535 21 35
  • Koopappartementen: Kin ERA Makelaars, tel: (013) 533 93 39 of M&S Makelaars, tel.: (013) 535 92 35
  • Huurappartementen (vrije sector): WonenBreburg Makelaars, tel.: (013) 583 35 40
  • Gezondheidscentrum: WonenBreburg Makelaars, Marc Figlarek, tel.: (013) 583 35 40