• impressie2

Nieuws

Volop animo vanuit zorg, winkels en horeca om zich op Stadsplein Forum te vestigen

Gezondheidscentrum

Van het gezondheidscentrum is inmiddels 90% in optie genomen. Het centrum komt onderin bouwdeel D, erboven zitten dus de appartementen in de vrije sector huur. Hiervoor is van de 77 appartementen al voor een kwart een huurcontract getekend. Ook komt er aan deze kant van het plein bedrijfsruimte. Hiervan zijn nog meters te huur.

Wat kunt u dadelijk aan het nieuwe plein aan medisch specialisten verwachten? Er liggen nu afspraken met een: huisarts, fysiotherapeut, podotherapeut, orthodontist, logopedist en psycholoog. Maar ook met thuiszorg, sportrevalidatie en een apotheek. Een aanwinst voor de Reeshof!

Foto: Huisartsen Jeroen Keulemans en Jolanda Geelen

Foto: Apotheker Roel Termeer

Commerciële plint

Onder bouwdeel A, B en C zit een commerciële plint. 10 ondernemers tekenden al definitief: kledingzaak LEUQ, dierenkliniek HUIBEVEN, dierenkliniek FORUM, kledingreparatie/stomerij MUSAK, NBC HERMANS ACCOUNTANS & ADVISEURS, Cafetaria/eethuis PERRON 3, Pizzeria & Grillroom KIBBOETS, Bourgondisch borrel café TAP & TAFEL, Lunchroom & Take-away DA'S ANDERE KOEK (stageplekken voor mensen met een verstandelijke beperking) en Italiaanse Trattoria FARCI. Daarnaast liggen er opties voor een: fietsenzaak, delicatessenzaak, Griekse lunchroom, Surinaams Roti restaurant, zonnebank studio en een spel -en vermaakconcept. Er is nog 550m2 vrij.

Appartement kopen?

De appartementen boven deze twee bouwdelen worden verkocht of verhuurd. Hoe hoger de bouw reikt, hoe groter de interesse voor koop aan het worden is, geven de makelaars aan. Geïnteresseerden kunnen zich steeds beter een voorstelling van het wonen aan Stadsplein Forum. Voor de appartementen in bouwdeel A en B zijn dan ook de eerste koopcontracten getekend en zitten er op verschillende appartementen een optie. Wilt u kopen in bouwdeel A? Dan bent u op 12 juni tussen 17.00 en 19.00 uur welkom om de modelwoning te komen bezichtigen.

Meer info?

Ga naar: stadspleinforum.nl, www.facebook.com/stadspleinforum en Twitter @Stadspleinforum. Op de website kunt u zich voor de digitale nieuwsbrief aanmelden.

Klik op de afbeelding hierboven voor een vergrote weergave