• impressie2

Nieuws

Winnaars 2 mooiste ontwerpen Social Sofa’s bekendgemaakt!

Tilburgse kinderen van 8 tot en met 12 jaar oud konden meedoen aan een leuke ontwerpactie voor 2 Social Sofas op Stadsplein Forum in de Reeshof. Tijdens de Open Dag van Stadsplein Forum op 21 september werden de 2 winnaars bekendgemaakt en konden alle inzenders een cadeau ophalen.

Uit handen van wijkwethouder Hans Kokke en Johan Dunnewijk, directeur WonenBreburg kregen de jonge winnaars hun prijs uitgereikt: hun ontwerpen komen in mozaïek op echte Benkskes. Bovendien wonnen ze beiden een cheque ter waarde van € 100,-. Dit bedrag mogen ze besteden aan een leuk NS-uitje.

Facebook: Echte Hollandse Liefde

De negenjarige Gijs Maijen won de prijs voor de meeste likes op Facebook. Met zijn ontwerp ‘Echte Hollandse liefde’ wist hij de harten van Facebookpagina van Stadsplein Forum voor zich te winnen. Hij had op 15 september maar liefst 224 likes.“Ik vind het echt heel leuk!”, aldus Gijs. “Ik kwam op het idee toen we ‘Ik Hou van Holland’ zaten te kijken. Het ging toen over de liefde. Toen heb ik bedacht om de poppetjes op het bankje te maken.” De opa en oma van Gijs zijn ook op de open dag. Zij komen in een van de appartementen in Stadsplein Forum wonen. Zo kunnen Gijs en zijn familie regelmatig op de bank zitten.

Vakjury: Het is fijn om thuis te zijn

De vakjury koos het ontwerp van Luc Vogten als haar favoriet. “Mensen vinden het fijn om thuis te zijn. Dus dat heb ik als onderwerp gekozen.” aldus de achtjarige prijswinnaar. Luc vindt het héél fijn dat hij heeft gewonnen en vond het ontwerpen heel leuk.

Over Stadsplein Forum

Heeft u de open dag op 21 september gemist? In oktober bent u op donderdag tussen 17.00 uur en 19.00 uur welkom in de modelwoningen. U kunt dan een appartement bewonderen en met al uw vragen bij de makelaar terecht. Stadsplein Forum kijkt uit over een levendig plein met horeca, detailhandel. Meer informatie vraag u op bij onze makelaars of vindt u op de website van Stadsplein Forum.