• impressie2

Nieuws

15 augustus: open huis Forum B

Zinderende zomer open huis


De bouwvak is begonnen en het zonnetje schijnt op Stadsplein Forum. Voor iedereen die (nog) niet op vakantie is of weer terug is, organiseren wij op zaterdag 15 augustus een open huis in Forum B.

  • Wanneer? 15 augustus tussen 10:00 en 13:00 uur
  • Waar? Forum B: u kunt aanbellen bij nr. 62

Beschikbare appartementen

Forum B bestaat in totaal uit 62 compacte koopappartementen met buitenruimten aan het binnenplein of aan het stationsplein.

Op dit moment zijn er nog verschillende appartementen beschikbaar, waaronder het laatste hoekappartement en het laatste appartement met buitenterras.

Reageer dus snel en neem contact op met de makelaar om te informeren of het appartement van uw keuze nog beschikbaar is.

                      

Stadsplein Forum

Wonen in Stadsplein Forum in Tilburg kan op vele manieren, maar altijd staat gemak centraal. Wie hier woont, heeft alles binnen handbereik. Aan de zuidzijde in gebouw Forum B vindt u ideale appartementen voor starters en singles: compact, betaalbaar en vlakbij het station. In het grootste woongebouw (aan de westkant) Forum D bevinden zich op de begane grond een gezondheidscentrum en daarboven luxe huurappartementen.