Sociale huur appartementen in de Reeshof

Sociale huur appartementen Reeshof

In Stadsplein Forum liggen 37 sociale huur appartementen in Reeshof. De appartementen liggen in gebouw Forum CDeze twee of driekamerappartementen hebben een woonkamer, keuken, slaapkamer, een badkamer en toilet en een inpandige berging. De 3-kamerappartementen hebben een tweede slaapkamer. De buitenruimten van de appartementen variëren van een loggia, een balkon tot een dakterras. Het gebouw bestaat uit 5 woonlagen en is vanaf de begane grond voorzien van één lift. 

Toegankelijke woningen

Alle woningen binnen bouwdeel C zijn appartementen in de sociale huur, die geschikt zijn om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen in een gelijkvloerse woning. Ook als u zorg aan huis nodig heeft (extramurale zorg). Er is echter geen domotica. De appartementen zijn geschikt voor 1- en 2-persoons huishoudens (alle leeftijden). De huurprijs van de appartementen is maximaal € 699,45 per maand.

Bekijk de brochure voor uitgebreide informatie over de verschillende type sociale huur appartementen.

Inschrijven sociaal huur appartement Tilburg
Interesse in een sociaal huur appartement in Tilburg? De huurappartementen van Stadsplein Forum worden via Woning in Zicht geadverteerd. U maakt alleen kans op een sociaal huur appartement in Reeshof Stadsplein Forum als u reageert via Woning in Zicht. Staat u nog niet ingeschreven bij Woning in Zicht? Dan raden wij u aan zich zo snel mogelijk in te schrijven via www.woninginzicht.nl. Zodra de huurappartementen online komen, kijken wij naar de opgebouwde inschrijftijd.

Let op: u komt alleen in aanmerkingen voor deze huurappartementen als uw bruto jaarinkomen niet hoger is dan € 39.990 (peil 2014).